Det jag drömmer om på nätterna

Vardagsrum med ljusa tapeter. Möblemang i mörkt trä, detaljer i ljummet jordnära färger som grön, gul, beige och brun, men också inslag av mustigare färger som rött, lila och orange i ovanliga former och perfekt opassande mönster. Stora canvastavlor med vackra motiv. Stor världskarta i lätt sepia/beige-ton, eventuellt jordglob. Gungstol i mörkbrunt, precis som farmors. Nyckelord: mörkt trä, mustiga färger, skiftande material.


Ett skafferi, antingen som fristående hylla utan dörr i ljust trä eller inhyst i en egen litet litet rum med riktig walk-in-känsla. Kylskåpsdörr i trä eller målad med tavelfärg, nerkluddad med inhandlingslistor och små kärlekshälsningar till den respektive. Stor rymlig köksö, om utrymmet så tillåter. Tegel. Nyckelord: personligt, karismatiskt, mustiga och klara färger huller om buller, mycket på gång, organiserat kaos.

Ljust kaklat badrum med en duschvägg i glas, eller bara ett duschdraperi i antingen någon neutral färg eller med något snyggt mönster. Mörka detaljer. Stora gröna fräscha växter. Golvvärme. Nyckelord: rent, fräscht, stilrent.

Ljust. Stora fönster. Jordnära. Personligt. Hemtrevligt. Åh.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback