Tre små drömmar

Ikväll belägrade Postkodkampen tvn på gruppboendet. Människor vann miljoner till höger och vänster, och jag, jag var bara avundsjuk.

Om jag vann en miljon skulle jag göra tre saker - och endast dessa tre i exakt i denna ordning.

Lägga labbarna på en vacker takhusvåning i en lugn mysig stad. Inreda tills ögonen blöder och mitt husliga jag är mättat. Självklart ska detta göras med André vid min sida som medinredare och sambo.

Åka iväg som volontär i några månader.

Frossa bland universitetskurser och program. Skräddarsy mig en personlig studieplan (statsvetenskap, engelska, internationell ekonomi, freds- och konfliktstudier och mycket mycket mer) och plugga mig mot min dröm som diplomat/generalsekreterare i FN (drömmar är menade för att vara storslagna!).


Countdown

Himlen är täckt av moln men sinnet förblir soligt. Vi närmar oss bättre tider. I morgon vänder det. I morgon kommer solen igen.

Solen - iförd slitna jeans med perfekt passning över höften, och en enkel t-shirt. Solen - med en ljus kaluffs och solrand i nacken. Solen - med ett grönt plitande ögonpar och stora vackra händer som likt pusselbitar passar perfekt med mina.

Ja, i morgon kommer han hem, min sol; min bästa vän; mitt allt.


All I want now is a white light moment




Mycket har jag skådat, men aldrig ett sådant leende. Mycket har jag upplevt, men aldrig en sådan hjärtesorg av att behöva skiljas.

Varje liten blick och beröring lägger sig som bomull kring mitt hjärta.

Kom hem nu.


You don't know what you got 'til you're missing it a lot

Njuter av mina sista riktigt lediga dagar innan mitt sommarvikariat drar igång. Kom hem från Thailand lördag morgon och har sedan dess hunnit med Storumandagar, dansgala, husvagnstur ner till Oslo (nästa sommar röstar jag för att spendera hela sommaren ute på husvagnssemester - åh, så mysigt!) och tåg till Örebro + två hotellnätter på två olika orter med min finaste.

Och nu är jag åter hemma igen. Sitter och lyssnar på P3 för att jag saknar honom så mycket.

Imorgon börjar jobbet klockan 13. Sedan jobbar jag i intervaller om 1-5 dagar i sträck med 1-2 dagar lediga i sträck fram till näst sista veckan i augusti. Sedan ska jag banne mig ner till den där husvagnen och läckra grabben i Oslo igen!

Nu - fler bloggar och iskallt vatten. Härligt med 25 grader i skuggan!