2012

2012. Traumatiserande. Omvälvande. Berikande. Frigivande. Hjärtslitande.

Aldrig förut har ett nytt år så bokstavligt stått för nystart. Den sekunden klockan slog tolv satte jag punkt för den jag var. 2012 är ett glömt kapitel i boken om mitt liv. Ett mörkt kapitel som för alltid kommer att vara befläckat av en ung kvinnas naiva ögonpar som för allt i världen inte kunde se vad som pågick rakt framför ögonen på henne. 

2013 kommer att bli mitt år.


3 januari - 2013

Vilken härlig morgon! Klev upp ur sängen kl 9 och sved av lite styrketräning + zumba i drygt en och en halv timma. 2013 ska fasen i mig bli ett sundare år - träna för välmåendets skull och äta bra mat!

Dagens planer är att njuta av min lediga dag och göra några ärenden. Det är sådana här dagar jag verkligen kan sakna att vara del av en tvåsamhet. Sådana här lediga mysiga dagar var verkligen min och Andrés bästa dagar. Riktiga high points i vardagen. Pussas, laga mat och glida runt i mysmode tillsammans. Suck. 

Dagar som denna kan jag sakna honom lite. Trots att jag vet vad han har gjort. Hjärtekrossare eller inte, man hinner bygga upp mycket affektion under två år.

Nu rymmer jag in i en värld av spökhistorier och hunkar. Dagar som denna kommer Supernatural väl till pass.