För vad är väl ett boxingpass om inte svettigt och jobbigt och utmattande och nervtrytande och.. alldeles alldeles underbart?

Ännu en onsdag snart till ändo. Jobbade på Prästkragen från i går eftermiddag till i morse, vilket resulterade i att min dag har varit väldigt lång. Tummen upp för det! För en morgontrötter som mig är tidiga mornar som ej befläckas av trötthet en lyx. Kaffeslurkar, Vänner, planlöst spatserande och rastlöshet var väl de huvudsakliga elementen den tidiga morgonen gav. 

Och efter att ha spatserat mig genom dagen, fått i mig lite middag och tagit igen lite sömn på bädden kändes ingenting mer rätt än att svida av ett boxingpass med min kära kumpan Kajsa och en hel hop med svettiga och hurtiga storumanbor. Har funnit att droger och nikotin kan slänga sig i väggen - ty beroendet efter utmattningen, stoltheten och endorfinkicken efter ett riktigt svettigt boxingpass växer sig större ju fler gånger jag drar av mig boxinghandskarna. (Har även funnit att det är livsfarligt att dra igång LMFAO - Sexy And I Know It under ett träningspass där Stina Ärlemo och Kajsa Forsberg är närvarande, eftersom de mest dansar och wiglar bort hela övningen.)

Men efter att ha duschat, ätit och zappat runt bland diverse g-punktsdokumentärer och matlagningsprogram känner jag nu att jag kan börja knyta ihop säcken för i kväll. I morgon är en annan dag, och då väntar ett arbetspass på restaurangen. Härligt med jobb!

Avrundar med en vacker bild på vackraste lilletösen Kajsa. Tidpunkten för fotots förevigande är vårterminen under andra gymnasieåret, och bilden föreställer Kajsas andra snilleblixt efter att hon funnit dessa liggandes. Hennes första idé kan nog de flesta lista ut.............. 

Natti natti!


Kommentarer
Postat av: Kajsa

HAHA du är underbar du Stinis! :*

2012-02-20 @ 22:11:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback